Anne Marie Bruun Andersen

Håndlæsning samt Blindtegning.

Jeg elsker den helt fantastiske verden, som det alternative og spirituelle kan tilbyde os, og har samlet, det jeg kan i Anne Maries Verden , da jeg har flere uddannelser,  såsom

  • clairvoyant vejleder
  • universel energihealer med følelsesforløsende ansigtsmassage
  • krystalhealer
  • håndlæser samt
  • BMS-akupunktør

Jeg favner bredt, og tit lapper det ind over hinanden.  Jeg udøver ikke clairvoyancen særskilt, men bruger den meget i forbindelse med håndlæsningen, som er mit hjertebarn sammen med blindtegning og håndmassage til meditation, og det er det, jeg vil tilbyde i Wellness Huset.

Håndlæsningen er et samarbejde mellem dine hænders energi og mig, som modtager og fortolker det, dine hænder fortæller mig. Vi kommer ind på det, der er aktuelt for dig i den tid, du er i lige nu,  din personlighed og væremåde kan ses på din håndfacon og linierne inde i hånden. Linierne kan også fortælle, hvad der er sket i dit liv indtil i dag, og der kastes også et blik ind i din fremtid, og det kan være en hjælp til at vælge mellem forskellige alternativer.

Blindtegning er en tegning, du tegner uden at kigge på det, du tegner, og derfor er det din underbevidsthed, der bestemmer, hvordan tegningen kommer til at se ud. Det er et øjebliksbillede af, hvordan du har det inden i. Her kan din personlighed læses, men det kan også vise, hvis der er noget, der er svært for dig for tiden, måske noget, du har lukket øjnene for, og nu kan få fokus på. Blindtegning er også et fantastisk værktøj, hvis du har et dilemma, og ikke ved hvilken løsning du skal vælge.

Håndmassage til meditation er en rolig og behagelig måde at få ryddet op mentalt på. Vi går ofte og gemmer på gamle følelser, mønstre eller oplevelser, som vi har svært ved at give slip på. Her kan håndmassagen hjælpe. Mens jeg roligt masserer dine hænder, bliver du guidet gennem din krop, til at finde roen, og dernæst bliver du nænsomt guidet til at slippe det, du har behov for at lade gå. Jeg er med dig hele vejen, men det vigtigste foregår i dit indre.

 

Haderslev Wellnesshus

Nørregade 1   •   6100 Haderslev

T: 50 18 14 42   •   CVR 4040 7324

M: info@haderslevwellnesshus.dk

M: evy@haderslevwellnesshus.dk

Vores Åbningstider

Mandag - Fredag Kl. 9:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 9:00 - 14:00