Priser HIFU /Ultralyd

Image
Ansigt

HIFU Facelift ansigt/hals og Fedtreducering/bodytoning (fedtdepoter reduceres/smeltes) på kroppen.

Behandling med fokuseret ultralyd – HIFU – er det sidste nye våben i kampen mod hudens aldring. HIFU er – som den eneste kosmetiske behandling – godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) til ”Skin lifting”. Princippet ved fokuseret ultralyd er at hudens aller dybeste bindevævslag stimuleres til at regenerere, så huden får sin ungdoms elasticitet og spændstighed tilbage, samtidig med at den strammes op. Der er rent faktisk tale om et egentligt løft af huden, uden brug af kniv. Behandlingen er således velegnet til at stramme den begyndende løse hud på halsen og kinderne op, eller løfte begyndende tunge øjenbryn. En opstramning der kommer til at virke naturlig, da det er dit ansigts egne træk der genskabes.

Behandlingen
De enkelte områder behandles med ultralyd som er fokuseret til at ramme præcis 3-4,5 mm under huden. Umiddelbart efter behandlingen kan man være lidt rød i huden, men det er noget man kan dække med makeup.

Man kan med det samme se en øget spændstighed af huden, den virker fastere og mere elastisk. Det skyldes at underhuden er lidt hævet af varmen. Det endelige resultat ses først i ugerne efter behandlingen, med nydannelse af kollagen og elastin i hudens dybe bindevæv, som giver den permanente forbedring i hudens spændstighed og elasticitet.

Forventninger
Behandlingen opstrammer huden og forbedre hudens elasticitet og spændstighed. Du kan forvente at resultatet af behandlingen vil være at din hud virker fastere og mere elastisk samtidig med at der er sket en opstramning af den løse hud. Hvor stor en forbedring der sker, er individuel, da det afhænger af hvor god den enkeltes hud er til at regenere. Er huden meget ødelagt af solen eller er du højt oppe i alderen, er hudens evne til at regenerere nedsat.

Som nævnt er det først efter 2-3 måneder at man kan vurdere resultatet og forbedringen i din hud, og det endelige resultat ses først eft ca 6 måneder. Behandlingen kan typisk gentages med års mellemrum for at holde huden ung.

Risiko og komplikationer
Behandling med fokuseret ultralyd er en meget simpel og sikker behandling. Følger man sikkerhedsforskrifterne og husker nogle simple behandlingsprincipper er der kun få bivirkninger til behandlingen.

Hyppige bivirkninger 
Næsten alle vil opleve en hævelse og ømhed i huden de første par dage efter behandlingen. Hævelsen og ømheden er hudens reaktion på den forbrænding der er sket i de dybe hudlag, og signalere således kun ”at der er sket noget” under huden. Hævelsen er væk inden for en uge, mens ømheden kan vare ved i op til en måned.

Omkring 10 % oplever at der i dagene efter behandlingen kan komme en blålig misfarvning under huden. Jo mere aggressiv behandlingen er, jo større er risikoen for at dette sker. Der er tale om et almindeligt blåt mærke som skyldes at nogle blodkar er bristet i underhuden. Har man tendens til let at få blå mærker, er det snarere reglen en undtagelsen, og man skal derfor forvente denne reaktion.

Sjældne bivirkninger
Er der ikke ordentlig kontakt mellem ultralydshåndstykket og huden kan der opstå små punktformige brandsår i huden. Behandlingen med Ultherapy sker under vejledning af et ultralydsskærmbillede af huden, så der er kontrol over at behandlingen gives korrekt. Skulle der komme nogle små overfladiske sår vil de hele inden for en uge og ikke efterlade ar.

Der er en sjælden risiko for midlertidig lammelse)af nerverne på hagen. Dette skyldes hævelse i huden omkring de steder hvor nerverne kommer frem fra kraniet. Lammelserne undgås ved at markere disse områder før behandlingen påbegyndes, så man ikke behandler her. Skulle der alligevel komme en lammelse, vil den forsvinde igen, sammen med at hævelsen fortager sig.

 

Hele ansigtet og halsen
8500,-
Hele ansigtet
7500,-
Kæbelinje og halsen
4.500,-
Halsen
3.500,-
Kæbelinje
3.000,-
Kinder og øjne
6.000,-
Kinder
3.500,-
Pande og øjne
3.500,-

Haderslev Wellnesshus

Nørregade 1   •   6100 Haderslev

T: 50 18 14 42   •   CVR 4040 7324

M: info@haderslevwellnesshus.dk

M: evy@haderslevwellnesshus.dk

Vores Åbningstider

Mandag - Fredag Kl. 9:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 9:00 - 14:00